Csőre Gábor nem lesz a színház művészeti vezetője

Visszalépett a váci színház művészeti vezetői posztjáról Csőre Gábor, ezt egy udvarias hangvételű levélben közölte az intézmény vezetésével átmenetileg megbízott Varga Katalin igazgatóval. Igaz, nem is tehetett volna túl sokat, hiszen a színházak a vírusjárvány miatt teljesen leálltak, s mire várhatóan újraindulnak, addigra az igazgatói posztra kiírt pályázat alapján valószínűleg már meg is találják az új vezetőt, aki nyilván kialakítja majd saját stábját. Hogy ebben Csőre Gábornak lett volna helye, az már soha nem derül ki.

„Kedves Váciak! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Váci Dunakanyar Színház művészeti vezetői feladatkörében támogatásukról biztosítottak. Gondterhes időszakban történt mindez, mivel a járvány megfékezése érdekében a színházak is bezárásra kényszerültek, szomorúságunkra ez az évad félbemaradt és a következő sorsa sem látható még tisztán.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!