Foci: 21 nyeretlen meccs után megtáltosodott a Vác

Talán még a váci érzelmű szurkolók sem hittek a szemüknek, amikor meglátták a Tiszakécske LC – Vác FC NB II-es mérkőzés eredményét! Az 5–1-es kiütéses, abszolút váratlan váci sikerből a 24 éves Bartos Julián három góllal vette ki a részét, a Nemzeti Sport szaklap pedig nemcsak a forduló válogatottjába tette be őt, hanem a játéknap legjobbjának is megválasztotta!

A mérkőzés első félidejében rengeteg alkalommal forogtak veszélyben a kapuk, de a vezetést a Vác szerezte meg a 24. percben, Szenes Bence remek kiugratását Bartos egy pattanás után a kijövő kapus felett a hálóba emelte. A kécskeiek Oláh Máté révén kisvártatva egyenlítettek, de még a szünet előtt sikerült újabb gólt szereznie a Vácnak, Szenes Bence lőtt közelről gyönyörűen a kapuba. Ettől megzavarodtak a hazaiak, a fordulás után kisvártatva Gréczi Gábor öngólt lőtt, majd a 70. percben Géringer László átadása után Bartos tolt egyet a labdán, majd tizenhét méterről félmagasan a bal sarokba bombázott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!