Jól szerepeltek a verőcei veteránatléták az OB-n

Még március 8-án, Budapesten a BOK Sportcsarnokban rendezték meg a szenior atléták idei fedettpályás országos bajnokságát, amelyen szép verőcei sikerek születtek. A 60 méteres, valamint a 200 méteres síkfutásban Csehné Kurdi Angéla, a Váci Reménység szenior atlétája az erős, 55-59 évesek mezőnyében, mindkét versenyszámban országos bajnoki ezüstérmeket szerzett. Weixl-Várhegyi László, az ARAK egykori alapítója és Verőcén élő örökös tagja, a 70-74 évesek kategóriájában, kalapácsvető létére fedettpályás versenyszámokban is elindult.

Az első versenyszámában, a súlylökésben országos bajnoki bronzérmet szerzett, a második versenyszámában a 60 méteres gátfutásban lesérült és nem volt érvényes eredménye, majd sérülten is vállalta a 60 méteres síkfutást, ahol  6. helyezést ért el. Ezután vállalta a távolugrást és a hármasugrásban való indulást és mindkét versenyszámban ezüstérmet szerzett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Édes volt a CSO-KI számunkra Csomádon

Mindkét verőcei szenior atlétának gratulálunk a sikeres szereplésükhöz és további sikeres szereplést kívánunk nekik, az ez évi veteránatlétikai versenyeken. (Árvai Attila)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments