Kedvez az időjárás, jól haladnak a kertészeti munkákkal

A Váci Városfejlesztő Kft munkatársai az elmúlt héten is számos tervezett munkát és lakossági hibajegyen beérkezett feladatot végeztek el. A kedvező időjárás nagyban segítette az útkarbantartási és javítási munkálatokat. Teljes útzár mellett sikerült a Zöldfa utca tönkrement útszakaszán a kátyúkat betömködni, az útszegélyt megjavítani és kitakarítani.

Összefoglalójukból kiderül, hogy további útszegélyező munkákat végeztek a Telep utcában, valamint hibajegyek alapján kitakarításra kerültek a vízelvezető rácsok is. Az Alsó utcában hiányzó kockaköveket pótolták aszfalttal, továbbá itt is kitakarították a nyílt vízelvezető árkot. A magasépítéssel foglalkozó csapatuk szokásos feladatai mellett folyamatosan végzi a Deákvári fasoron lévő telephelyén a beérkező személygépjárművek és munkagépek fertőtlenítését, állandó portaszolgálat biztosítása mellett, illetve elvégezték a Kárász utca nyílt vízelvezető árkának tisztítását is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

A zöldterület karbantartási részleg kollégái folytatták az évszaknak megfelelő tavaszi munkálatokat. Hosszú a lista, hiszen a város több pontján folytatták a gallyazást, a fák lombkoronájának alakítását. A Sas utca 8. szám előtt egy széthasadt és balesetveszélyes csigolyafűz bokorfát gallyaztak le és vágtak ki. A Liget teljes területén bozótirtást, űrszelvényezést és lombgyűjtést végeztek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments