Kérdések online közvetlenül a hivatal szakembereinek

A korábbinál közvetlenebb kommunikáció kialakításának újabb fejezetéhez érkezett a városi önkormányzat és a polgármesteri hivatal váci polgárokkal tartott kapcsolatrendszerének kiépítése. Az elmúlt időszakban a városi honlapon (vac.hu) egyetlen rovat állt az érdeklődők rendelkezésére azon kérdések feltételére, amelyek a legkülönbözőbb problémák jelzésére, kérdések megfogalmazására és elküldésére szolgált.

Az Ön kérdez – a hivatal válaszol modul felépítése, működésének szükségtelenül sok áttételt tartalmazó bonyolultsága magában hordozta a lassú és nem egyértelmű válaszok lehetőségét. Ezt kiküszöbölendő, a továbbiakban a hivatalos önkormányzati honlap erre történő felhasználását egyszerűsítik – jelentette be a városháza.

A jövőben a hivatal szakembereinek feladata lesz a polgároktól elektronikus úton érkező érdeklődések megválaszolása. A váciak számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy a vac.hu címen elérhető városi weboldalon a HIVATAL fülön található szervezeti egységek listáját használva – a felsorolt munkatársak nevére kattintva – közvetlenül a probléma, kérdés szakember általi megválaszolása váljék lehetővé.

Annak érdekében, hogy gyors és valóban kielégítő választ kaphassanak a polgárokat érdeklő és érintő felvetésekre, kérik, kérdéseiket ezentúl közvetlenül tegyék fel azoknak a hivatali szakembereknek, akik az adott témában a legilletékesebbek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!