Kézilabda: Gúnya Pétert is éltették a komlói szurkolók

Simán nyerte Vác elleni találkozóját a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata az NB I 17. fordulójában. A mieinknek gyakorlatilag esélyük sem volt arra, hogy megszorongassák ellenfelüket, így most már biztos, hogy nem tudjuk elkerülni a kiesést: Sport36-Komló–Vác 36-22 (19-15).

Könnyedén győzött a Vác ellen a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata. Kilvinger Bálintnak, a komlóiak trénerének jóformán csak egy dolga volt, hogy tanítványai ne aludjanak bele a találkozóba, valamint hogy kitalálja, melyik játékosának hány percet adjon ezen az edzőmeccs jellegű találkozón. A vendégeken már az első percekben is olykor érezhető volt, hogy csak azért utaztak el erre a találkozóra, mert muszáj volt – írja a bama.hu a meccsről.

A bányászok rajongói némi meglepetésre Gúnya Pétert, a váciak edzőjét is éltették, aki korábban játszott a Komló színeiben. A tréner tapssal köszönte meg a figyelmességet. A szurkolók azt sem felejtették el, hogy a születésnapját ünneplő Jerkovicsot énekkel köszöntsék. A második félidőben pedig a kapott gólokat se érezhették soknak a szurkolók, hiszen a hazaiak mindössze 7 találatot engedtek a Vácnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A vége kiütéses 36-22 arányú bányászsiker lett. (képünkön: Gúnya Péter)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!