Kézilabda: hát erre aztán senki nem számított!

A váci csapat 18 fordulón keresztül egyetlen egy pontot szerzett, amikor a Mezőkövesddel szemben otthon tartotta az egyik pontot. Minden előjel arra mutatott, hogy a hétvégi, csurgóiak elleni meccsen is a vendégeknek áll a zászló, de már a találkozó elején nyilvánvalóvá vált, hogy csapatunk nagyon elszánt és bizonyítani szeretne. Váci gólokkal indult a találkozó és a vége is jó lett: Váci KSE – Csurgói KK 24–22 (10–13).

A félidő derekán átvette a vezetést a Csurgó, Borsos, Potocnik és Asztrashapkin után a hosszú idő után ismét pályára lépő Gebhardt is bevette Ulicsinyi kapuját. Ulicsinyit Kovács váltotta a hazai kapuban aki bravúrosan szállt be a mérkőzésbe, és több védésével is elkeserítette a csurgói lövőket, de a félidő végére még így is sikerült három gólos előnyt kiharcolnia a vendégeknek – tudósít a sonline.hu.

A második játékrész Gebhardt és Potocnik góljaival indult és így immár hat gólosra hízott a csurgói előny. Innen azonban már nem tudtak tovább lépni a vendégek és Kozina találataival elkezdte a felzárkózást a Vác. A félidő közepére ismét meccsben volt a Vác és Kovács találatával egalizáltak, majd a vezetést is átvették Gúnya Péter fiai. Nagy harcban, de sikerült legyőzniük a sokkal esélyesebb somogyi alakulatot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

„Örülök, hogy nem vesztettük el a hitünket a sorozatos és időnként súlyos vereségek után” – mondta Gúnya Péter a Vác vezetőedzője. „Rászolgáltunk a mai győzelemre, hiszen hatgólos hátrányban is volt tartásunk.”

„Az a csapat nyerte meg a mérkőzést, amelyik jobban akarta a sikert és többet is tett érte” – értékelt nagyon szűkszavúan Baranyai Norbert csurgói vezetőedző. (fotó: sonline.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!