Kézilabda: könnyű volt a győzelem a Kisvárda ellen

Könnyű győzelmet aratott a Vác hazai pályán a Kisvárda ellenfeleként, a vendégek a 17. percig mindössze egy gólt lőttek. Már a félidőben magabiztos előnyre tett szert a hazai együttes, a végére 11 gól lett a különbség: Váci NKSE – Kisvárda Master Good SE 30-19​ (14-7).

A győzelem nem váratlan, már a meccs előtt nekünk állt a zászló. „Nehéz helyzetben érkeztünk, mert pénteken nem tudtuk, hogy négy vagy esetleg öt – Pásztor Bettina, Samira Rocha, Dombi Luca, Vesna Milanovic Litre – hiányzónk lesz a mérkőzésen. Ez meg is látszott, főleg a mérkőzés elején mert teljesen szétesően és rosszul kézilabdáztunk. Ennek ellenére azonban csalódott vagyok, mert kevés játékosom nyújtott elfogadható teljesítményt, irányítónktól és bal átlövő pozícióban többet vártam. Fejben hamar elengedtük a meccset, nem hittük el, hogy tudunk magasabb nívón is játszani, ezért gyorsan eldőlt a találkozó” – mérgelődött az eredményjelzőt látva a Kisvárda trénere, Bakó Botond.

Elégedett volt viszont a játékkal a váciak vezetőedzője, Szilágyi Zoltán. „Az első 20-25 percben maximálisan végrehajtottuk védekezésben, amit terveztünk. Ezzel el is döntöttük a pontok sorsát a tartalékos ellenféllel szemben. Támadásokban bizonyos időszakokban dekoncentráltak voltunk, viszont lerohanásokból sok gólt lőttünk” – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Csapatunk legközelebb március 8-án vasárnap 18 órakor Szombathelyen lép pályára a bajnokságban. A váciak különbuszt indítanak a szurkolók számra, ennek költségeit az egyesület állja, a szurkolóknak csak a mérkőzésre szóló belépőjegy árát kell kifizetni. A buszt minimum 35 fő jelentkezése esetén tudják elindítani, a járat 12:45-kor indul a váci sportcsarnoktól (Vác, Bán Márton utca 3.). Jelentkezni ifj. Németh András technikai vezetőnél lehet a nemeth.andras@vacinkse.hu e-mail címen, vagy a 30/578-4847-es telefonszámon. A jelentkezési határidő: március 6. péntek 12 óra. (fotó: kisvardaikezi.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!