Koronavírus: hétfőtől bezár a ContiTech váci gyára is

Március 23. hétfőtől visszavonásig bezár a ContiTech makói és váci gyára, ezekben a termelés átmenetileg szünetel. Az átmeneti leállás idejére a munkatársaik részére különböző távolléti lehetőségeket biztosítanak – közölte a Continental Hungaria Kft. A Continental vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus terjedését és meghozza a szükséges intézkedéseket a munkavállalói egészségének védelme és fenntartható üzleti tevékenysége érdekében – tették hozzá.

A Continental a hazai tíz lokációjában már végrehajtott egységes intézkedéseket, például szigorú utazási és találkozókorlátozást vezetett be, s az egészséggel kapcsolatos ajánlásokkal kapcsolatos intenzív kommunikációt folytattak a munkatársaik felé. A globális intézkedések mellett országos és helyi válságbizottságot hoztak létre minden hazai gyárukban és irodájukban, hogy szorosan figyelemmel kísérjék a helyzetet, továbbá a kormány és a WHO ajánlása alapján a jövőben is minden szükséges intézkedést megtegyenek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!