Koronavírus: járványügyi call center a váci börtönben

Tájékoztatási call centereket hozott létre minden magyar börtönben a koronavírus-járvány miatt a büntetés-végrehajtási szervezet. A telefonvonalon elsősorban az érdeklődő hozzátartozók kaphatnak részletes és hiteles tájékoztatást az adott büntetés-végrehajtási intézetben érvényes szabályokról. A váci börtön a 06-30/243-5951-es számon hívható.

A büntetés-végrehajtás internetes oldalán szerdán megjelent tájékoztatásban emlékeztettek rá: a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott ideiglenes korlátozó és megelőző intézkedésekről már eddig is folyamatosan tájékoztatták a fogvatartottakat és hozzátartozóikat, a most felállított call centerek célja a gyors és hiteles tájékozódás további elősegítése.

Mint írták, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága a call centereken keresztül a fogvatartottak hozzátartozóinak nyújt tájékoztatást, akik a járványügyi helyzetből fakadó korlátozó intézkedésekről érdeklődnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
A járvány miatt kicsit később, de megemlékeztek a védőnőkről

A call centerekben csak a járványügyi helyzettel összefüggő megelőző intézkedésekről adnak tájékoztatást hétköznapokon 8 és 15 óra között. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!