Koronavírus: továbbra is érvényesek a diákigazolványok

A kialakult veszélyhelyzetre tekintettel a lejáró utazási kedvezményre jogosító igazolványok és igazolások (például lejáró személyazonosításra alkalmas igazolvány), illetve a felsőoktatásban tanuló hallgatók esetében a 2019/20-as tanév I. félévére érvényesített diákigazolványok elfogadhatók március 31-ét követően is a veszélyhelyzet lejártát követő 15. napig.

Az oktatási intézményekben a tanulmányi osztályok, hallgatói irodák, iskolatitkárságok zárva tartására tekintettel azok a tanulók és hallgatók, akik még nem rendelkeznek diákigazolvánnyal, az esetlegesen aláírást és bélyegzőlenyomatot egyáltalán nem tartalmazó és/vagy akár csak elektronikusan bemutatható igazolással is igénybe vehetik az utazási kedvezményeket.

Az utasok folyamatosan, a nap 24 órájában fordulhatnak a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatához a +36-1/349-4949-es, vagy mobilhálózatról a +36-20(30/70)/499-4999-es telefonszámon; írásban a https://www.mavcsoport.hu/ugyfelszolgalat/uzenetkuldes címen vagy az eszrevetel@mav-start.hu e-mail címen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!