Koronavírus: városi programok maradnak el átmenetileg

A koronavírus terjedésének megakadályozására hozott intézkedések között van, hogy minden, nagyobb tömegeket megmozgató rendezvény szervezőjét arra kérik, halasszák el az esemény megtartását. Vácott már több helyről érkezett jelzés, hogy elmaradnak bizonyos programok. Egyes hírek szerint várható, hogy hamarosan az iskolákban tanítási szünetet rendelnek el.

A Katona Lajos Könyvtárban kedden tartották meg az utolsó közösségi rendezvényt, innentől átmenetileg szünetel minden program megtartása. A könyvtár látogatható, de arra kérik az oda érkezőket, hogy érkezés után mossanak kezet fertőtlenítős szappannal. A helyes kézmosásról a mosdókban tájékoztató táblákat helyeztek ki.

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt és készült az idei víz világnapi ünnepre, amelynek része hagyományosan a nagymarosi alagútjárás, amely a társaság közlése szerint az idén elmarad. Emellett a DMRV azt kéri ügyfeleitől, hogy lehetőség szerint a személyes ügyfélszolgálati ügyintézés helyett használják a telefonos, vagy az e-mailes ügyfélszolgálatot. Telefonos ügyfélszolgálat: 06-27/999-688, 06-80/224-488, e-ail: ugyfelszolgalat@dmrvzrt.hu,
műszaki hibabejelentés: 06-27/511-511.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A városháza már korábban bejelentette, hogy elmaradnak a március 15-i városi rendezvények.

Amint újabb információk érkeznek, hírünket frissítjük. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!