Váci köz-tér: ha ön segít, a Váci Napló is segít önnek

Az elmúlt napokban kaptunk több telefonhívást, s önkéntes szobafogságot vállaló idősebb olvasóink jelezték, hogy mivel nem hagyják el otthonukat, nem jutottak hozzá az elmúlt pénteki Váci Naplóhoz. Pedig szerették volna tudni., mi történik a városban és el akarták olvasni a vírusjárvánnyal kapcsolatos helyi információkat is. Azt javasoltuk, kérjék meg gyermekeiket, a szomszédokat, azt, aki rendszeresen bevásárol nekik, hogy péntekenként, vagy akár szombaton, a hét elején vegyék meg az újságárusnál a Váci Naplót is.

Mivel ezek délután háromkor bezárnak, nem mindig sikerül megoldani a dolgot. Ezért felajánljuk, hogy mivel a szerkesztőségben minden eshetőségre készen mindig tartalékolunk egy pár pluszpéldányt, hogy ha valaki nem jutott hozzá például az elmúlt pénteki Váci Naplóhoz, vagy most lemarad a friss hírekről, jelezze nekünk ő vagy a hozzátartozója a forródrótunkon, akár telefonon, akár emailben, s mi a megadott címre igyekszünk a lehető leggyorsabban kézbesíteni a lapot. Ahogy mondani szokták: amíg a készlet tart.

Kérjük, segítsék az önkéntes karantént kényszerűen vállaló idős embereke ahhoz, hogy megismerjék, mi történik Vácott. A rádiókból, televíziókból nem tudnak tájékozódni a helyi hírekről és mivel a legtöbbjüknek nincs számítógépe, vagy ha van. nehezen boldogul az internet világában, onnan sem jutnak hozzá a legfontosabb és a túlélés szempontjából is létfontosságú váci információkhoz.

Ha ön segít másokon, mi segítünk önnek. Várjuk hívását, üzenetét! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!