Egy helyi vállalkozó segítségével újult meg a buszmegálló

Az október óta regnáló új városvezetés egyik jelmondata az volt, hogy rendbe teszik a várost. Az elmúlt hónapokban a Váci Városfejlesztő Kft munkatársai rendre beszámoltak arról, hogy milyen javításokat, felújításokat végezte el Vác szerte.

Most Facebook oldalán Ferjancsics László alpolgármester arról számolt be, hogy bár neki kezdtek a rendrakásnak, sajnos a megvonások miatt elképzelhető, hogy sok munka el fog maradni. Az Alsóvárost képviselő politikus arról is ír, hogy egy helyi vállalkozó felújította a Rádi úti buszmegálló épületét.

„Rendezettebb Alsóváros a célom, ezért az elmúlt pár hónapban az elmaradt kisebb, de annál bosszantóbb hibák kijavíttatására koncentráltunk a városrész másik két önkormányzati képviselőjével, Kiss Zsolttal és Fehér Zsolttal. Játszóeszközök javítása, elburjánzott növényzet régóta halogatott visszavágása, funkció nélküli helyiség bérbeadása és ezekhez hasonló feladatok megoldásán dolgoztunk. De, sor került a Csányi körút tízemeletesei melletti biofal tisztítására és jelentősebb metszésére is.

A város költségvetéséből idén végre jutott volna buszmegállók felújítására is, de a kormány százmilliós nagyságrendű pénzelvonása miatt a tervezett fejlesztések veszélybe kerültek. A helyzetet látva, egy, a környezetéért is sokat tevő vállalkozó felújíttatta a Rádi úti buszmegállót, mely már igen ramaty állapotban volt.” – írja.

Az alpolgármester köszönetét fejezte ki az önzetlen hozzáállása miatt Majoros Lászlónak, a Magyar utcai Korall Diszkont tulajdonosának a buszmegálló felújításáért. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments