Elmarad az idei Ipoly Feszt?

Tavaly első ízben rendezték meg az Ipolymenti településeket átölelő programsorozatot, az Ipoly Fesztet. Az öt magyar és két határon túli helyszínen megtartott rendezvény nagy népszerűségnek örvendett a váciak körében is. Úgy fest, hogy az idén elmarad a program, bár az időpont már ki volt tűzve: június 19-21.

Hogy várhatóan jövőre kerül megrendezésre a fesztivál erről az tanúskodik, hogy a rendezvény Facebook oldalán a szervezők az idei dátumnál az évszámot már átírták 2021-re.

A háromnapos fesztivál eredeti célja az volt, hogy a színes programok kavalkádja mellett a látogatók megismerhessék a térség természeti kincseit és kulturális sokszínűségét. A magyarországi helyszínek az Ipoly mentén húzódó Szob, Márianosztra, Vámosmikola, Kemence, valamint Ipolydamásd voltak, a szlovákiai oldalon pedig Ipolyszalka és Ipolyság csatlakozott a fesztiválhoz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  15 milliót csaltak ki egy dunakeszi cégtől

Tavaly számos programmal készültek a szervezők, mindhárom napra egészen kora délelőttől késő estig. A kulturális műsorok mellett számos családi és gyermekprogram, kézműves foglalkozás, vezetett túra, illetve vízi sportok várták az idelátogatókat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments