Kérdésed van? Olvasd el a Koronavírus kisokost!

Kevesen ismerik, pedig nagyon jó: a neten elérhető a Koronavírus kisokos című kiadvány, amely a legalapvetőbb kérdésekre adja meg a választ, ezzel segítve a gyors és szakszerű tájékozódást. Az anyagot egy szakemberekből álló csoport állította össze és tette hozzáférhetővé bárki számára.

A csapatban olyan szakemberek dolgoznak, mint Kozák Eszter biológus (Természettudományi Kutatóközpont és ELTE Immunológiai Tanszék), Mokos Judit biológus (MTA-ELTE Elméleti Biológiai és Evolúciós Ökológiai Kutatócsoport és ELTE Növényrendszertani, Ökológiai és Elméleti Biológiai Tanszék), dr. Zámbó Boglárka biológus (Department of Translational Medicine and Neurogenetics, Institute of Genetics and Molecular and Cellular Biology (IGBMC), Illkirch, Franciaország).

Az orvosi témájú anyagok szakmai hitelességének ellenőrzését dr. Somogyi Éva kardiológus, aneszteziológus és dr. Várdi Katalin pulmonológus biztosította.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz

A honlap felülete dr. Mezei Tamás Róbert matematikus (Rényi Alféd Matematikai Kutatóintézet) munkája és HUGO segítségével, “Hyde” témával, Smashicons ikonjával készült. A kivitelezésben és megvalósításban nyújtott hasznos tanácsaikért és segítségükért köszönet illeti Tóth István János közgazdászt (Közgazdaságtudományi Intézet) és a CRCB csapatát. Az oldal fenntartásának technikai hátterét a 3Gteam biztosítja.

A kiadvány röviden, közérthetően dolgozza fel az egyes témákat, belső átlinkeléssel segítve a gyors keresést.

A kiadványt itt lapozgathatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments