Koronavírus: maszkokat vittek a kórházakba a kézisek

„Bízunk abban, hogy a csapatjáték nem csak a kézilabda sajátja, így az emberi összefogás legyőz minden vírust, a kölcsönösség pedig életeket menthet! Az életünket aktuálisan meghatározó koronavírus járvány idején a Dunakanyar Kézilabda Akadémia a Váci Női Kézilabda Sportegyesülettel karöltve, a lehetőségeikhez és erejükhöz mérten szeretne hozzájárulni ahhoz az áldozatkész, embert próbáló küzdelemhez, amit a kórházak munkatársai nap, mint nap vívnak. A DKA és a Váci NKSE kiváló minőségű, 1.000–1.000 darab orvosi maszkkal támogatta a váci Jávorszky Ödön Kórházat és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházat és Egyetemi Oktatókórházat” – jelentette be kedden a közösségi oldalon Kirsner Erika klubelnök.

Hozzátette: biztosak abban, hogy végül az egészségügyben dolgozók és a gyógyult betegeik fogják győztesen elhagyni a küzdőteret.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Miskolcon Nagy Zoltán Péter, a DKA alapító alelnöke adta át az orvosi maszkokat a központi aneszteziológiai és intenzívterápiás osztály vezető főorvosának, dr. Sárkány Péternek. Vácott pedig Kirsner Erikától, a DKA alapító elnökétől a kórház beszerzési osztályának vezetője, Szabó Richárd vette át az adományt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments