Koronavírus: pénzt utalnak a Fidesz-KDNP képviselői

A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselői áprilisi képviselői tiszteletdíjukat a Jávorszky Ödön Kórház részére ajánlják fel, hogy a járványügyi helyzetben további védekező felszereléseket tudjanak beszerezni. Egyúttal kérik képviselőtársaikat, csatlakozzanak ők is. 

Pető Csilla, dr. Manninger Péter, Mokánszky Zoltán és Pető Tibor levelet is küldött Matkovich Ilona polgármesternek, s ebben azt írják: a havi tiszteletdíjukat – Pető Csilla esetében a bizottsági tagságért járó pénzt is – kérik átutalni a kórház számlájára, a megjegyzés rovatba beírva, hogy az a váci Fidesz-KDNP képviselőinek felajánlása. Egyben kérik, hogy minden városi képviselő csatlakozzon a kezdeményezéshez.

A levelet átvették a városházán. Egy korábbi példa alapján úgy tudjuk, hogy az ilyen esetekben az a hivatalos eljárás, hogy a tiszteletdíjakat a városháza kifizeti az érintetteknek és ők szabadon dönthetnek arról, hogy azt hogyan használják fel. Közvetlenül a polgármesteri hivatal még kérésre sem utalja a pénzt más címre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments