Koronavírus: védik a rendőröket, büntetik a tekergőket

Az utóbbi időben sok szó esik arról, hogy a váciak is rendre megszegik a kijárási korlátozásokat, s például hétvégeken sokan mennek el kirándulni. Az operatív törzs tájékoztatása szerint a rendőrség folyamatosan ellenőrzi a kijárási korlátozások betartását, ennek során sajnos több esetben figyelmeztetésre, szabálysértési eljárás megindítására, feljelentésre, vagy éppen helyszíni bírság kiszabására került sor. Nincsenek könnyű helyzetben az egyenruhások a Váci Rendőrkapitányság működési területén sem.

A kijárási korlátozásról szóló kormányrendeletben szereplő korlátozó intézkedések be nem tartása miatt március 28. és április 8. 24 óra közötti időszakban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a járőrök 60 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, 7 szabálysértési feljelentést tettek, valamint 110 esetben éltek a figyelmeztetés lehetőségével – tudta meg a Váci Napló.


Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments