Révész Ákos József ezredes az új váci rendőrkapitány

Kinevezték a Váci Rendőrkapitányság új vezetőjét: a rendőrség hivatalos honlapján jelent meg az az információ, miszerint Révész Ákos József ezredes mellett döntött Nagy László dandártábornok, megyei főkapitány. Korábban megírtuk, hogy Latorovszky Gábor alezredes, az addigi városi kapitány a megyén kapott megbízást, ő lett a főkapitány bűnügyi helyettese.

Révész Ákos József ezredes 1968. december 20-án született Balassagyarmaton. Általános iskolai tanulmányait Drégelypalánkon, a gimnáziumot Balassagyarmaton végezte. A főiskolai tanulmányait a Kossuth Lajos Katonai Főiskola harckocsizó szakán fejezte be, 1990-ben avatták honvéd hadnaggyá – derül ki egy korábban közzétett életrajzából.

1995 március elsején lépett a rendőrség kötelékébe. A rendőri pályája során végig bűnügyi szakterületen dolgozott rétsági kapitányságvezetői kinevezéséig. A történet érdekessége, hogy Nagy László főkapitány korábban irányította a váci kapitányságot is, s tavaly decemberi kinevezését megelőzően, 2013 májusától a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot vezette, tehát minden jel szerint nagyon jól ismeri az új váci parancsnok tevékenységét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

Révész Ákos József nős, négy gyermek édesapja. Szabadidejében horgászik, ejtőernyőzik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments