Tovább folynak a tavaszi városszépítő munkák

A nyári időszámítás beköszöntével, a Váci Városfejlesztő Kft dolgozói az elmúlt héten is folytatták feladataikat a város területén. A munkák között továbbra is előfordult számos előre tervezett, illetve lakossági bejelentés alapján felvetett probléma megoldása – írja a vacholding.hu.

A múlt héten a Zöldfa utcában megtörtént kátyúzási feladatok után, szintén ebben az utcában a fagyökerek által felgyűrődött, helyenként megsüllyedt járdaszakaszok javítását kezdték meg a szakemberek.

Az útkarbantartó és a magasépítési részleg közösen a Naszály út teljes szakaszán végzett útszegélyezési munkát, a vele párhuzamos járdaszakaszon pedig kézi és gépi erővel takarították meg a járdafelületet. A Görgey utcában a korábban kidöntött kommunikációs oszlopot helyreállítása is megtörtént.

Szintén kátyúztak az elmúlt héten a Jávorszky Ödön sétányon, a Deákvári fasoron, a Bauer Mihály utcában, a Mária utcában, a Báthori utcában. A Deákvári fasoron az egyik buszmegálló festését is elvégezték a holding munkatársai. Emellett folyamatos portaszolgálat mellett folyt a beérkező személy és tehergépjárművek mosása, fertőtlenítése is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

A városfejlesztő kertészeti csapata a város több pontján dolgozott. Gallyazási munkák történtek az alábbi területeken: Kossuth utcában, a Budapesti főúton, az Alsó utcában, a Katona József utcában és a Lehár Ferenc úton is. Cserjék ifjítása, sövénynyírás, inváziós fajú Bálványfák kivágása történt a dr. Csányi László körút – művelődési központ előtt, valamint a 2-es főút Zöldfa utca és Nagymező utca közötti szakaszán.

A fenti munkák mellett persze számos más dolgot is végeztek még Váci Városfejlesztő Kft munkatársai, többek között kaszálással, lombgyűjtéssel és gyomirtási munkákkal tették szebbé a várost és a környezetet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments