Veszélyhelyzeti ideiglenes beiratkozási rend az ovikban

A veszélyhelyzetre való tekintettel a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozás szabályai megváltoznak – tájékoztat a városháza. A kötelező felvételt biztosító óvoda április 21-ig automatikusan felveszi a körzetébe tartozó gyermekeket. Ezekben az esetekben a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelésének napján kerül majd sor.

Kérik, hogy az óvodai szándéknyilatkozatot a szülők töltsék ki (a nyomtatvány innen is letölthető), két választott tagóvoda megjelölésével. A tagóvodai csoportok kialakításánál ezeket a szándéknyilatkozatokat, a létszámkorlátok betartásával figyelembe fogják venni.

Az óvoda a gyermek felvételét követően írásban értesíti az érintett szülőt.

A körzeten kívül jelentkező gyermekek esetében az óvodák április 17-ig fogadják a szülők beiratkozásra vonatkozó szándéknyilatkozatait. Ebben meg kell jelölniük a kötelező felvételt biztosító óvodájuk adatait is. A körzeten kívüli jelentkezésekről az óvoda április 30-ig dönt, melyről írásban értesíti a szülőket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

A szándéknyilatkozat dokumentumait elektronikus úton küldhetik meg a szülők a kiválasztott óvoda felé.

Elérhetőségek: – Kisvác-Középvárosi Óvoda: kisvacovi@gmail.com; – Alsóvárosi óvoda: ovoda.alsovarosi@gmail.com; – Deákvári Óvoda: deakvari.ovoda.vac@gmail.com. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments