A Zöld Hídnál ismét lehet kérni a házhoz jövő lomtalanítást

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a lakosságnak lehetősége van évente egy alkalommal két köbméter lomhulladék térítésmentes elszállíttatására. A lomtalanítást igényelni kell és előre egyeztetett napokon történik. A koronavírus-járvány miatt a szolgáltató által korábban felfüggesztett igénybejelentési lehetőség június 1-től ismét elérhető.

A lomtalanítást végző Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint június 1-től a váci polgárok számára ismét beadható a lomtalanítás iránti kérelem. Igénylést kizárólag a közszolgáltatásban nyilvántartott és szerződött, közüzemi díjhátralékkal nem rendelkező ingatlanhasználók nyújthatnak be. Ezt megtehetik elektronikus úton, vagy a cég ügyfélszolgálatán keresztül.

Az igénybejelentések beérkezését követően a szolgáltató időpontot egyeztet az igénylővel a lomtalanítás várható időpontjáról. Vác esetében az igénylés június 1. és június 30. között adható be, a kért lomtalanítás teljesítése június 15-től augusztus végéig történik majd meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Most már figyelmeztető táblákkal is felhívják a figyelmet a dohányzás tilalmára a főtéren

Részletes ismertető a www.zoldhid.hu/kozszolgaltatas/lomtalanitas oldalon olvasható, további információkért viszont ne a váci önkormányzatot, vagy a helyi hulladékgazdálkodási céget, hanem a szolgáltató Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatát keressék. ♦

[frontpage_news widget=”46816″ name=”MOST A LEGOLVASOTTABB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments