Előbbre hozták a közmeghallgatást az M2-es környezetvédelmi engedélye ügyében

Június 4-ről május 27-re hozták előre annak a közmeghallgatásnak az időpontját, amelynek során a polgárok tájékoztatást kaphatnak az M2-es gyorsforgalmi út Budapest – Vác közötti szakaszának többször módosított, egységes szerkezetbe foglalt környezetvédelmi engedélyének újabb módosításáról. A rendezvényre a gödi polgármesteri hivatalban kerül sor 17 órától.

A Pest Megyei Kormányhivatal közleményében felhívják a figyelmet arra, hogy ha május 27-én még érvényben lesznek a kormány veszélyhelyzetre vonatkozó szabályai, akkor “az eljárás során tervezett közmeghallgatás tartására az érintettek személyes megjelenése nélkül kerül sor”.

A Kormányhivatal honlapján közzétett minden olyan információt, amely az érintettek közmeghallgatásban való részvétele szempontjából lényeges. A közlemény szerint ezek itt érhetők el.

Észrevételeket, kérdéseket a 314/2005. Kormányrendelet 9. § (8) bekezdése alapján a közmeghallgatás időpontjáig az eljáró hatósághoz írásban, vagy az érintett települési önkormányzatok jegyzőjéhez lehet benyújtani.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  700 százalékos adóemeléssel sokkolta Nagymaros külterületi lakóit az önkormányzat, aztán visszakozott

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pár napja azt közölte, hogy május 26-án tervezik benyújtani a parlamentnek a rendkívüli jogrend megszűnésére vonatkozó javaslatot. (képünkön: az M2-es még építés közben)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments