Előbbre hozták a közmeghallgatást az M2-es környezetvédelmi engedélye ügyében

Június 4-ről május 27-re hozták előre annak a közmeghallgatásnak az időpontját, amelynek során a polgárok tájékoztatást kaphatnak az M2-es gyorsforgalmi út Budapest – Vác közötti szakaszának többször módosított, egységes szerkezetbe foglalt környezetvédelmi engedélyének újabb módosításáról. A rendezvényre a gödi polgármesteri hivatalban kerül sor 17 órától.

A Pest Megyei Kormányhivatal közleményében felhívják a figyelmet arra, hogy ha május 27-én még érvényben lesznek a kormány veszélyhelyzetre vonatkozó szabályai, akkor „az eljárás során tervezett közmeghallgatás tartására az érintettek személyes megjelenése nélkül kerül sor”.

A Kormányhivatal honlapján közzétett minden olyan információt, amely az érintettek közmeghallgatásban való részvétele szempontjából lényeges. A közlemény szerint ezek itt érhetők el.

Észrevételeket, kérdéseket a 314/2005. Kormányrendelet 9. § (8) bekezdése alapján a közmeghallgatás időpontjáig az eljáró hatósághoz írásban, vagy az érintett települési önkormányzatok jegyzőjéhez lehet benyújtani.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pár napja azt közölte, hogy május 26-án tervezik benyújtani a parlamentnek a rendkívüli jogrend megszűnésére vonatkozó javaslatot. (képünkön: az M2-es még építés közben)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments