Ezen a hétvégén is lezárnak a vírus miatt a városban több parkolót

Matkovich Ilona polgármester ezen a hétvégén is úgy döntött, hogy május 9. napján nulla órától május 10-én éjfélig lezárják a Liszt Ferenc sétány – Hegyes torony előtti, az Ady Endre sétány Fürdő utcai kereszteződésétől tartó, a József Attila sétányon lévő, valamint a Szentháromság téren kijelölt várakozóhelyeket.

Matkovich Ilona ugyanakkor ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy – egy másik, hatályban lévő rendelet szerint – a város területén mindenhol tilos a zöldterületen történő parkolás! – közli a városháza.

Vác polgárainak védelme érdekében a polgármester továbbra is kéri, hogy mindenki tartsa be a legalapvetőbb óvintézkedéseket, maximálisan óvja saját maga és embertársai egészségét. Így tartsanak egymástól legalább másfél méteres távolságot és a piacon viseljenek arcvédő maszkot. Ugyanakkor a váci polgármesternek továbbra sincs hatásköre arra, hogy az üzletekben kötelezően előírja a maszk és/vagy kesztyű viselését, ezt csak az adott kereskedelmi egység rendelheti el – olvasható a közleményben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments