Legalább két új rendszámfelismerő kamerát telepítene a város

Központi rendszámfelismerő, térfigyelő kamerarendszer kiépítésére írt ki pályázatot a városháza. Az új berendezéseknek illeszkedniük kell a már működő jelenlegiekhez, s lehetővé kell tenniük a későbbi bővítést is. Az új kamerák a főtéri forgalom ellenőrzését szolgálják majd.

A Március 15. téren való áthaladás önkormányzati rendelet értelmében korlátozott, behajtás kizárólag engedéllyel lehetséges. Pályázó feladata a jelenleg használatban lévő rendszer felmérése, új rendszámfelismerő szoftverrel ellátott kamerák telepítése, ezáltal a rendszer hatékonyabbá tétele. A feladat telepítési pontonként (Bécsi kapu és Köztársaság út – Rév köz torkolata) minimum 2 db kamera telepítése és a jel továbbításához szükséges rendszerek kiépítése.

Kamerára vonatkozó műszaki paraméterek: 2,0 Megapixel rendszámfelismerő LPR IPkamera, motoros 2,8-12 mm optika, H.265 Tripla stream, éjjellátó funkcióval.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Testületi döntés a Karacs-torzó rendezése érdekében

Fontos szempont, hogy a pályázó az önkormányzattal egyeztetve köteles a jelenleg használatban lévő rendszer minél több elemét, alkatrészét felhasználni a gazdasági érdekek figyelembevételével. További elvárás, hogy a rendszer további beruházások esetén bővíthető legyen, továbbá, hogy a jelenleg működésben lévő szoftver, mely a rendszám adatokat tartalmazza, az újonnan kiépítettel összehangolásra kerüljön, a közöttük elvárt kommunikáció megtörténjen. (képünk illusztráció)

[frontpage_news widget=”46816″ name=”MOST A LEGOLVASOTTABB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments