Péntektől vasárnapig karanténkoncertek lesznek Vác főtérén

Újabb zenei élményekkel várják az érdeklődőket péntektől vasárnapig a város főterére, ahol a kicsik és nagyok is megtalálják a nekik való zenei stílust.

Pénteken 17 órakor fellép a népszerű Katáng együttes.  A zenekar a gyerekeknek írt dalokon, megzenésített verseken keresztül kíván szólni az egész családhoz. Sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merít és jeles magyar költők verseiből táplálkozik. Bensőséges hangulatú dalaikból mesék kerekednek ki, amelyek megmozgatják a gyerekek és a felnőttek fantáziáját. Ennek a világképnek fontos eleme a természet szeretete, az állatok, növények, a természeti jelenségek, így a folyók, források, erdők, mezők világa.

Szombaton két helyszínen is fellép a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar. Először a Március 15. téren a Testvérvárosok kútjánál lesznek hallhatók, láthatók 11 órától, majd délben a Zenepavilonnál adnak rövid koncertet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Szintén szombaton 18 órától lép fel Patrik Judit, a JucImi formációval (Kitti Live/2) akusztikus koncerttel.
Vasárnap 15 órától pedig Faludi Szilvia és Schmidt Mátyás várja a közönséget magyar nótával, a tangóharmonikával és operettel.

A kellő távolságot megtartva, szeretettel várják a szórakozni vágyókat! (Képünkön: Faludi Szilvia énekes) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments