Védőeszközöket adott a város a váci mozgáskorlátozottaknak is

Városunk önkormányzata folyamatosan látja el védőeszközökkel és fertőtlenítő szerekkel azokat a helyi intézmények, ahol az adottságok, körülmények miatt különösen nagy a veszélye a koronavírus megjelenésének. A hét első napján a váci mozgáskorlátozottak kaptak ezekből egy időre elegendő mennyiséget – jelentette a városháza.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az alapellátásban dolgozókon túl az önkormányzat már a kórháznak is vitt védőfelszereléseket. A városházi kezdeményezésre létrejött Jószomszéd Hálózat, illetve a lakossági adakozásból már több milliós összeggel bíró STOP KORONAVÍRUS VÁC bankszámla (bankszámlaszám: Vác Város Önkormányzata 11742094-15395429-10330009) segítségével megvásárolt négy ózongenerátor pedig folyamatosan fertőtleníti a helyi orvosi rendelőket, gyermekintézményeket és önkormányzati helyiségeket.

A városi intézmények ilyetén támogatásának újabb állomásaként hétfőn Inotay Gergely vitt védőmaszkokat és fertőtlenítő eszközöket a városban működő Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének, az adományt Roszik Csaba elnök vette át és köszönte meg az alpolgármesteren keresztül az önkormányzatnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments