A botanikus kert és a medveotthon összefogott: indul a Medve a Kertben

A Veresegyházi Medveotthon és a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert Medve a Kertben elnevezéssel közös látogatói programot kínál péntektől, 2020. június 26-tól. Az együttműködésnek köszönhetően a látogatók az egyik intézmény felkeresésével kedvezményesen léphetnek be a másikra. A Medveotthon és a Botanikus Kert közel van egymáshoz, és a kedvezmény együttesen kiváló alkalmat nyújt a látogatók számára a két igen népszerű ökoturisztikai attrakció felkeresésére, akár egynapos program keretében – hangzott el a csütörtöki megnyitón.

Zsigmond Vince, a Nemzeti Botanikus Kert vezetője szerint az új ötlet bizonyára népszerű lesz a látogatók körében. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, a térség országgyűlési képviselő a családok szerepét emelte ki, arra buzdítva az embereket, hogy minél nagyobb számban keressék fel a két intézményt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

A megnyitón több környékbeli polgármester is ott volt. Külön színfoltja volt a rendezvénynek, hogy elhozták a Medveotthonból Zsuzsi medvét, a kitömött állat önmagában is érdekes látványosság volt. (képünkön: Rétvári Bence és Pásztor Béla Zsuzsi medvével – fotó: MTI)

[frontpage_news widget=”48959″ name=”A LEGFRISSEBB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments