A dandártábornok is meglátogatta a Honvéd váci fiókcsapatának birkózóit

A pénteki váci birkózóedzés kicsit más volt, mint a többi. A Magyar Honvédség és a Honvéd Sport Egyesület meghatározó vezetői érkeztek városunkban. Bozó Tibor dandártábornok, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiájának parancsnoka és Krizsán Szabolcs főhadnagy, a Magyar Honvédség sportszázadának századparancsnoka mellett jelen volt Budapesti Honvéd szakosztály-igazgatója, Balogh Vilmos, és Toma Mihály, Hatos Gábor olimpikon.

A váci fiók egyesület vezetője, Cifferszky Ákos és a csapat edzője, Mrena Gábor – aki amúgy a váci közterület-felügyelet munkatársa – örömmel mutatta be a náluk folyó munkát és a Honvéd váci fiókcsapatának birkózóit.

A jövő héten kezdődik a birkózók napközis tábora, amely június 26-ig fog tartani. “Érkezés reggel 9:30-kor, távozás 15:40-kor. Hétfőn és szerdán délelőtti és délutáni teremedzés, kedden és csütörtökön délelőtt teremedzés, délután strand. Pénteken egy kirándulást szeretnénk, amely jelenleg még tervezés alatt van. Hétfőn-szerdán a gyerekekért a teremhez, kedden, csütörtökön a strandhoz lehet majd jönni. A pénteki kiránduláson a szülők is részt vehetnek” harangozták be a régen várt találkozót. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szép eredményeket értek el a VRE válogatott paraatlétái a lengyelországi Európa-bajnokságon

[frontpage_news widget=”48959″ name=”A LEGFRISSEBB”]

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments