A nemzetközi mezőnyben szépen helytálltak sárkányosaink

A Dunakanyar Régiós Kajak Kenu Verseny 2020 elnevezésű rendezvényt július 4-én rendezi meg a Váci Kajak Kenu SE, és a Dunai Sárkányok Vác Egyesület közös szervezésben. Az ötlet dr. Ese Ferenc, a Váci Kajak Kenu SE elnökéé, a kivitelezés pedig közös munka lesz.

„A Dunai Sárkányok Vác Egyesület július 4-én 9 órától várja a sárkányhajózás iránt érdeklődőket támogató eveztetésre, ahol mindenki saját belátása szerinti összeggel támogathatja az egyesületet, cserében egy jó kis evezést kap. Így a vízről nézhetik a délelőtti kajakos futamokat. Délután kezdődnek a sárkányhajós futamok, ahova várjuk a nevezéseket. További tájékoztatás a Dunai Sárkányok facebook oldalon, és a www. dunaisárkányok.hu weboldalon található” – nyilatkozta lapunknak Szabó Miklós, a Dunai Sárkányok Vác elnöke.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Édes volt a CSO-KI számunkra Csomádon

A Dunai Sárkányok Vác június 20-án Trencsénben járt a „Trencséni Y“ elnevezésű hosszú távú versenyen. A csapat az idén először mérette meg magát, és rögtön nemzetközi mezőnyben.

A váci legénység kétszer 4500 méter leevezése után kilenc indulóból az előkelő második helyen végzett.

A csapat tagjai: Hovanecz Rita, Körtvélyesi Valéria, Kucsera Ágota, Kurnász Hajnalka, Vadász Tímea, Vass Ildikó, Borbély Zsolt, Káplár Balázs, Mikes Tamás, Opolcsik Zsolt, Ring József, Szabó Zsolt, Bálint István, Szabó Miklós.

„A mezőny erősségét jelzi, hogy három, a szegedi sárkányhajó világbajnokságon győztes csapat is indult. A kitűnően lebonyolított rendezvényen Jíro Hudec, a szervező Dracia Legia Trencin Klub elnöke, és rendkívül szimpatikus csapata elfogadta meghívásunkat, így július végén Vácott közösen edzőtáborozik a két egyesület” – mondta az elnök. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – Győzelem Csíkos-díszekkel

[frontpage_news widget=”46816″ name=”A LEGOLVASOTTABB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments