Bár nem tervezték, most mégis válogatott beállóst igazoltak a váciak

Az utóbbi időben volt néhány távozó a váci női kézilabda-csapattól, s a klubvezetés nemrég még azt mondta, kialakult kerettel várják a folytatás, most mégis érkezett egy meglepő friss hír: Szabó Laura, a magyar női kézilabda-válogatott 23 éves beállója Érdről a Váci NKSE csapatához igazolt.

„Egy korábbi átigazolási bejelentésünk kapcsán beszámoltunk róla, hogy egyesületünk nem tervezi újabb játékos szerződtetését, játékoskeretünk kialakult a következő szezonra. Azonban lehetőségünk nyílt egy válogatott játékos szerződtetésére, amelyet nem szerettünk volna elszalasztani, így nagy örömünkre szolgál, hogy Szabó Laura is a Váci Női Kézilabda Sportegyesület játékosa lesz!” – jelentették be közösségi oldalukon.

A 23 esztendős válogatott beállós 1+2 évre kötelezte el magát Vácra. A beálló részt vett a 2018-as Európa-bajnokságon és a tavaly decemberi világbajnokságon is, eddigi 26 válogatott mérkőzésén 43 gólt dobott. Érden kezdett kézilabdázni, ám a klub anyagi okok miatt a felnőtt keret mindenki tagjával szerződést bontott, ezért Szabó Laurának is új csapatot kellett keresnie. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

[frontpage_news widget=”48959″ name=”A LEGFRISSEBB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments