Koronavírus a kézilabda-csapatban: már fertőtlenítik a sportcsarnokot

Mint arról hírt adtunk, a Váci NKSE hivatalos közleményben tudatta: az edzésbe állt játékosok közül tíz kézilabdázónőnél is pozitív teszteredményt hozott a megszokott ellenőrzés. Mivel az edzésmunka az önkormányzati tulajdonú Vác Város Sportcsarnokában folyt, az önkormányzat azonnal megtette a szükséges lépéseket – tájékoztat az önkormányzati honlap.

Inotay Gergely alpolgármester tájékoztatása szerint azonnali és teljes fertőtlenítést rendeltek el a létesítményben. A város által a koronavírus számlára befolyt támogatásokból vásárolt ózongenerátorok szabad kapacitását átcsoportosították az intézmény helyiségeinek légtisztítására, míg a küzdőtér és környezete teljes fertőtlenítő lemosása ezekben a percekben is folyamatos.

A játékosokon kívül a klub szakmai stábja, illetve a csapat körül dolgozók szerencsére negatív teszteredménnyel bírnak, de a klub saját hatáskörben a koronavírusos – ám szerencsére panaszmentes – személyek kontaktrendszerét is vizsgálat alá vonja.

Az önkormányzat nevében az alpolgármester honlapunkon keresztül is minél gyorsabb és teljes felgyógyulást kíván az élvonalbeli rajtra készülő játékosoknak és kiemelte: a város minden szükséges támogatást megad az egyesületnek ahhoz, hogy a váratlan helyzethez képest a lehető legminimálisabb gondot jelentsen ez a szeptember elején esedékes bajnoki rajtra. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments