Még mindig fennakadások vannak a közlekedésben Nagymaros és Szob között

A délutáni órákban még mindig nagy fennakadások vannak Nagymaros és Szob között mind a vasúti, mind a közúti forgalomban. A két település között a 12-es főút lezárása miatt a vonatokat pótló buszok kerülő útvonalon (Kóspallag-Márianosztra felé) közlekednek, menetidejük irányonként általában 40-45 perc ezen a szakaszon. A közúti torlódások miatt esetenként ennél hosszabb menetidő is előfordulhat. A buszok Nagymaroson és Szobon is a vasútállomás elől indulnak, Dömösi átkelés, Zebegény és Szob alsó megállóhelyet nem érintik.

Szob és Zebegény között külön pótlójárat közlekedik, Szob alsónál a közeli Volán buszmegállóban (Szob, SZTK), Zebegényben a vasúti megálló melletti parkolóban áll meg.

A vonatok Nagymaros és a Nyugati pályaudvar között menetrend szerint közlekednek. A vasúttársaság javasolja a Nagymaros-Szob közötti szakaszról utazóknak, hogy a megszokotthoz képest legalább egy órával korábban induljanak el, mert a közúti fennakadások miatt a pótlóbuszok menetideje jelentősen megnövekedhet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments