Módosul a buszmenetrend, újra személyes lesz az ügyfélfogadás

A koronavírus-járvány enyhülésével egyre több területen van mód a korábbi gyakorlat és a megszokott életvitel visszaállítására. Hétfőtől ismét lehetőség lesz a polgármesteri hivatalban személyes ügyintézésére, illetve életbe lép a jelenleginél bővebb menetrend a helyi buszközlekedésben – számol be a város honlapja a nyitásról.

Az utóbbi esetében a veszélyhelyzetben lecsökkentett járatszám bővül, jelentősen több menetrendszerinti autóbusz segíti majd június 15-től a lakosságot. A bővített menetrendről a jövő héten ad részletes tájékoztatást a Volánbusz és az önkormányzat.

A polgármesteri hivatal ezúton is tájékoztatja a polgárokat, hogy mától, június 8-tól hétfőnként és péntekenként ismét fogadja személyesen is az ügyfeleket.

A döntés értelmében tehát a hét első napján 14 és 18 óra között, míg pénteken 8 és 12 óra között lehet személyesen felkeresni a hivatal ügyfélszolgálatot ellátó osztályait. A szerdai fogadónap azt követően lép újra be a rendszerbe, miután a kormánydöntés az országos veszélyhelyzetet eltörli.

Természetesen az elektronikus, a telefonos és a postai úton történő ügyintézés az eddigiek szerint folytatódik – olvasható a vac.hu-n. ♦

[frontpage_news widget=”46816″ name=”A LEGOLVASOTTABB”]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments