Vigalom az idén sajnos nem lesz, de indulhat a Váci nyár és a Vác a tiéd!

Napokon belül befejezik az egyeztetéseket a tervezett Váci Nyár elnevezésű programsorozat színházi előadásairól és egyéb kisebb rendezvényekről – jelentették be. Még nem tudni pontosan, milyen megkötésekkel szűnik meg a veszélyhelyzet június 20-án, de valószínűleg a nagyobb rendezvényekről, mint például a Váci Világi Vigalom, az idén le kell mondanunk.

Az önkormányzat azonban szeretne széleskörű szórakozási lehetőséget biztosítani a váciaknak és az ideérkező turistáknak, ezért július második felében a hétvégékre zenés és szabadtéri színházi programokat szerveznek. Az augusztus 20-i hétvégén szintén lesznek rendezvények. Akkor megtartják az elmaradt a Vác a tiéd nyílt napot, amelyet májusra terveztek gyereknap környékére, és amelyen elsősorban a nemrég betelepült váci lakosokat várják, hogy bemutassuk nekik a városházát, az ott működő osztályok tevékenységét, majd egy gyermekprogrammal fejeződik be a nap.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kiosztották az első építészeti díjakat

Az Összefogás frakció képviselői is szeretnének találkozni választóikkal, hiszen a vírusjárvány miatt elmaradtak a tavaszra tervezett lakossági fórumok, ezeket bepótolják a veszélyhelyzet feloldása után június végén, július elején. ♦

[frontpage_news widget=”48959″ name=”A LEGÉRDEKESEBB”]

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments