Az internet veszélyeiről beszéltek a Királyban a diákoknak a rendőrök

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai három napon keresztül tartottak előadásokat a diákoknak. A bűnmegelőzési szakemberek szokatlan módon hívták fel a Váci Szakképzési Centrum Király Endre Szakgimnázium rendészeti ágazatán tanuló diákjainak figyelmét az internet-biztonságára, a környezetvédelemre és a kábítószer használatának veszélyeire.

A rendőrök szakmai gyakorlat keretében, élményszerű tanítási módszerekkel ismertették meg a gyerekeket a bűnmegelőzés egyes területeivel. Az aktívan részt vevő, kreatív diákok bevonása lehetőséget teremtett a kompetenciafejlesztésre, és támogatást nyújtottak a jó döntések meghozatalára – írja a police.hu.

A kábítószerellenes világnap kapcsán a rendőrök a június 26-án megtartott speciális órákon a különböző drogok veszélyeire hívták fel a fiatalok figyelmét. A tanulók a bűnmegelőzési szakterületen dolgozó egyenruhásoktól interaktív módon, különböző helyzetgyakorlatok megoldásával kaptak információt a védőháló szerepéről, a rizikófaktorokról, a kábítószer fogyasztás következményeiről, egyben szó esett a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeiről. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments