Borús, esős, szeles lesz ez a hétvége, vasárnap lesz a jobb idő

Ma szombat van, de inkább készüljünk a vasárnapra – ha kirándulni szeretnénk. Szombaton ugyanis északkeleten erősen felhős időre van kilátás, többfelé esővel, záporral, egy-egy zivatarral. Máshol a változóan felhős-napos időben elszórtan alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. A szél nyugaton és északkeleten élénk,nyugaton erős lehet, zivatarok idején pedig viharos lökések is előfordulhatnak. Délután 18-25 fok várható. Frontmentes, de változékony lesz a hétvége – jósolja az Időkép.

Vasárnap is gyakran lesz erősen felhős az ég, összességében több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, legkisebb eséllyel nyugaton. A légmozgás északkeleten és nyugaton élénk, zivatarok idején erős, viharos lehet. Hajnalban 11-17, délután 21-27 fokot mérhetünk.

Hétfőn már több lesz a napsütés, elszórtan zápor, zivatar inkább csak északon, északkeleten fordulhat elő. A légmozgás nem lesz jelentős. A csúcshőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Kedden is sok lesz a napsütés, csak északkeleten alakulhat ki helyenként zápor, zivatar. Meleg időben lesz részünk, 27-32 fokos maximumokkal. Szerdán feltámadó széllel, szórványos záporokkal, zivatarokkal hidegfront érkezhet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments