Északmacedón és svájci csapat lesz az ellenfél, a váciak még nem kezdenek

A Gyöngyös férficsapata északmacedón, az Alba Fehérvár női együttese pedig svájci ellenféllel találkozik a kézilabda Európa-liga selejtezőjének második fordulójában. A keddi, bécsi sorsoláson a HE-DO B. Braun Gyöngyös a HC Butel Szkopjét kapta ellenfélül, a magyar együttes hazai környezetben kezd. A mérkőzéseket augusztus 29-30-án és szeptember 5-6-án játsszák. A DVSC Schaeffler és a Váci NKSE a következő fordulóban csatlakozik, a Siófok KC pedig már tagja a főtáblának.

A férfiaknál továbbjutás esetén a gyöngyösieknek még egy párharcot kell nyerniük a főtábláért, a Balatonfüredi KSE a következő körben kapcsolódik be. A Tatabánya alanyi jogon tagja a 24 csapatos csoportkörnek.

A nőknél az Alba Fehérvár a svájci LC Brühl csapata ellen idegenben kezd október 10-11-én, a visszavágót egy héttel később rendezik. Ha a fehérváriak továbbjutnak, még egy párharcot kell megnyerniük a 16 együttest felvonultató csoportkörbe jutáshoz. A DVSC Schaeffler és a Váci NKSE a következő fordulóban csatlakozik, a Siófok KC pedig már tagja a főtáblának.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  SuperEnduro GP: Az utolsó futam előtt tartja VB-harmadik helyét Liszka Roland

Az Európa-liga az EHF-kupát váltotta. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments