Észrevételeket, javaslatokat várnak a településképi módosítással kapcsolatban

Vác polgármestere a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a hatályos településképi rendelet második módosításának elindításáról határozott, mely ezúttal főként helyi védett értékek felülvizsgálatáról szól – tájékoztat a város főépítésze, Zöldi Péter.

Elkészült a településrendezési eszközök módosítása, a Hekk terasz 20038 hrsz. területre vonatkozó partnerségi egyeztetés anyaga is, melyet szintén a vac.hu honlapon a Hivatal/Partnerségi egyeztetések menüpontban olvashatnak el.

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) c) pontja alapján az előzetes és munkaközi tájékoztatás lakossági fóruma elektronikus úton is történhet azzal, hogy az észrevételeket és javaslatokat a közzétételtől számított tizenöt napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton. Ezért lakossági fórumot nem tartanak.

A véleményeket, észrevételeket kérik, hogy a főépítészi osztályra juttassák el elektronikus úton (foepitesz@varoshaza.vac.hu) vagy személyesen legkésőbb július 25-ig. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments