Fantasztikus koncertet adott öt hónap kihagyás után Péterfy Bori

Tegnap kezdetét vette a festői szépségű verőcei Völgy Majorban a 2020-as Major Feszt. A négynapos fesztivál műsorpalettáján zenei koncertek, színházi előadások, irodalmi estek és gyermekprogramok egyaránt szerepelnek.

A fesztivált a 2006-ban létrejött Azegrivár nevű zenekar nyitotta meg, őket követően a kezdőnapon még fellépett az Ed Is On, a BEKVART – akik egyik számuk szövegében a rendkívül népszerű Trónok harca sorozatot is megemlítették – és az OUD duó is, azonban az este fénypontja egyértelműen a Péterfy Bori & Love Band koncertje volt.

Az énekesnő többször kifejtette az esemény során, hogy mennyire boldog, hogy öt hónap eltelte után végre koncertet adhat, több alkalommal le is jött a színpadról és a közönséget megszólítva köztük énekelt. Egy alkalommal le is guggoltatta a rajongókat, hogy aztán egy közös nagy felugrással fejezzék ki legnagyobb vágyukat, ami szeretnék, hogy megvalósuljon a COVID-19 ellenére is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

A 21:30-ra meghirdetett koncert percre pontosan kezdődött, és valamivel több mint egy órán át tartott. Természetesen a végén felcsendült az együttes leghíresebb száma: a Hajolj bele a hajamba.

A rendezők fokozott figyelmet fordítottak arra, hogy ne lehessen 500 főnél több személy jelen egyszerre a helyszínen, ami egyébként nemcsupán gyerek–, hanem állatbarát is volt: sok kis– és nagytestű kutya is részt vett az eseményen.

Biztosítottak melegételeket – például lehetett vásárolni babgulyást vagy hot-dogot –, emellett rendkívül széles italkínálattal szolgált a rendezvény.

A fesztivál vasárnap a Parno Graszt együttes fellépésével fog zárulni 21 órakor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments