Itt a meglepetés: negyvenkét évesen újra a nagycsapatban kezdhet Rusvay Gergely

Amire talán már egy váci érzelmű szurkoló sem gondolt, bekövetkezett: a szinte egész profi pályafutását Vácott töltő Rusvay Gergely újra váci szerelést húzhat tétmérkőzésen! Az augusztus 15-én 42. életévét betöltő váci ikon ugyanis a Nógrád megyei I. osztályban szereplő Berkenye SE-t elhagyva ismét a Vác FC labdarúgója lett – mégpedig úgy, hogy pályaedzőként a továbbiakban is segíti Burzi Attila vezetőedző munkáját.

„Egészen a vírusidőszakig kell visszamenni váci igazolásom előzményeivel kapcsolatban, hiszen márciusban gyakorlatilag mindennek vége lett” – mondta Rusvay Gergely. „A leállás miatt annyira nem volt teendőm, hogy már negyedszer nyírtam le a füvet otthon, ezzel párhuzamosan pedig elkezdtem futni napi 10-15 kilométert, így visszanyertem a versenysúlyomat. A felkészülés elején aztán kevesen voltunk, ezért elkezdtem beállni az edzésekbe, sőt, csereként játszottam az első, Gyöngyös elleni felkészülési mérkőzésen is, ahol jól ment a játék.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments