Kerti törpét is lopott a Vác környékén garázdálkodó betörőpáros

Vittek sarokülőgarnitúrát, díszpárnákat, napernyőt, ládában kaktuszt, amit aztán otthon gondosan átültettek. Ha kellett, a zuhanykabint késsel körbe vágták, a mosdószekrényt, csaptelepet leszerelték, majd saját otthonukba építették. Loptak kenyérpirítót, fali vízmelegítőt, még a függönykarnist is letépték a falról, ha megtetszett nekik. Házuk külsejét és a kert díszítését is lopott cuccokkal oldották meg. A vesszőből font nyuszitól és plüss varjútól kezdve, a szélcsengőn át a kerti törpéig, törzsi maszkokon keresztül szinte mindenfélét érdemesnek tartottak otthonuk cicomázásához. 

Vác és Verőce környéki hétvégi házakat dézsmálta így egy férfi és egy nő. Fura hobbijuknak éltek, a beszerzett holmikból saját házukat rendezték be.

Nem volt könnyű elkapni őket, de a Pest megyei rendőrök kitartóak voltak. A gyanú szerint egy közel másfél éve a környéken élő 31 éves férfi és 43 éves élettársa álltak a sorozatos lopások mögött – számol be a hírről a rendőrség a közösségi oldalon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nemcsak pénzt, hanem bűncselekményből származó tárgyakat is elfogadott a kábítószerért cserébe a váci férfi

Az elfogott páros eleinte mindent tagadott, de a helyszín beszédesebb volt bárminél, végül mindent bevallottak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments