Megjavították a transzformátort, ismét kinyitott a gödi termálstrand

Újra kinyitott a gödi termálstrand, amelyet egy elöregedett és a szakemberek szerint veszélyesnek ítélt transzformátor miatt kellett bezárni. A hibát kijavították és már fogadják a felfrissülésre vágyókat – jelentették be. Egyelőre a termálmedence még zárva van, a hét elején várhatóan az is kinyit.

A strandnyitás feltétele az elektromos berendezés felújítása volt. „Bízunk benne, hogy a tökéletesen felújított berendezés a továbbiakban hiba nélkül fog üzemelni és jelentősen csökkennek majd az üzemzavarok. Ahhoz, hogy az előző mondatot megfogalmazhassam, az elmúlt három hétben rengeteg ember önzetlen és áldozatkész munkájára volt szükség nap mint nap. Ezúton szeretném megköszönni a munkát a kivitelezés kulcsszereplőinek, vagyis a Progdata Kft. mindenre felkészült munkatársainak! Köszönöm a hibátlan együttműködést továbbá az ELMŰ-nek, a strand összes dolgozójának, a TESZ munkatársainak és mindazoknak, akik ezért az ügyért hajlandóak voltak esetenként jóval munkaidő után, akár este vagy éjszaka is rendelkezésre állni és munkát végezni!” – írta Lantos Péter a nyitást bejelentve.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Jelenleg a strand az úszómedencével kezdte meg az üzemelést, a gyermekmedence és a termálmedence előreláthatóan július 15-től lesz használható. A vendégek 8 és 20 óra között vehetik igénybe a szolgáltatásokat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments