Megköszönte a városvezetés a vírus elleni küzdelemben helytállók munkáját

Különleges ülésre hívta pénteken a váci operatív törzs azokat, akik az elmúlt hónapokban aktívan részt vettek Vácott a koronavírus elleni küzdelemben. A járvány enyhülése lehetőséget adott arra, hogy ismét szó essen az eddigi tapasztalatokról és az önként vállalt munkáért járó köszönetről.

Inotay Gergely alpolgármester köszöntője után Matkovich Ilona polgármester foglalta össze az elmúlt időszak legfontosabb történéseit. “Büszke lehet a város minden lakója arra, hogy ilyen sikeresen küzdöttünk meg a világjárvánnyal Vácon” – ismételte meg korábbi kijelentését a városvezető, aki köszönetet mondott valamennyi munkatársának, a támogatóknak és az önkénteseknek, hogy áldozatos munkájukkal hozzájárultak a közös védekezés eredményességéhez. „Mindenekfelett pedig hálánkat szeretnénk kifejezni a város lakóinak, hogy összefogva meg tudtunk küzdeni a kivételes helyzettel” – tette hozzá.

Ezt követően emléklapokat adott át azoknak, akik az összefogásban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Elismerésben részesült: dr. Zsidel Szilvia, Kökény Szabolcs, Szeri Mihály, dr. Bánhidi Péter, Bagyinszki Bea, Kriksz István, Hornyák Szilvia, Járja Andrea, Szmolár Attila, Pető Csilla, dr. Molnár Csilla, Somlyó Dóri, Horváth-Zara Zsófi, Papp Erika, Nagyné Kovács Szilvia, Moravcsik Zsuzsanna, Baritz Anikó, Izsák Ildikó, Mehringer Erika, Berecz Anna, Salamon Szilvia, Becsák Imre, Szalai Gábor, Kertész Sándor, Patrik Judit, Radványi Róbert, Kormos Attila, dr. Salamon Beáta, Laczi Sarolta, az Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Kollár Mátyás, Barbalics László, Majoros László, a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület, Sándor Bence és  Matz-Molnár Krisztina.

Befejezésül a helyi operatív törzs orvosszakmai vezetője, dr. Bánhidi Péter a vírushelyzet és az egészségügyi ellátás aktualitásai mellett további segítséget kért ahhoz a felvilágosító, megelőző tevékenységhez, amely szükséges ahhoz, hogy városunkban a jövőben is az eddigiekhez hasonló fegyelmezettséggel, elővigyázatossággal óvjuk meg egymást a sajnos még mindig jelenlévő fertőzésveszélytől. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments