Nagyobb lesz, szebb lesz a megújult Aldi Vácon, nyitás szeptember elején

A hétvégén sokan kanyarodtak be vásárolni a Gödöllői út elején az ALDI-hoz, de lezárt parkoló és egy félig szétbontott épület látványa várta őket. Valószínűleg elkerülte a figyelmüket, hogy a cég már korábban közölte: elkezdődik a váci üzlet átépítése.

Az ALDI váci üzlete az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a vásárlók körében, ezért a gyors és kényelmes kiszolgálás biztosítása érdekében a vállalat úgy döntött, hogy idén ősztől egy, a korábbinál még modernebb és tágasabb árusítótérrel rendelkező bolttal várja majd a vevőket – tájékoztatták lapunkat a társaságnál.

Az áruházlánc tapasztalatai alapján az üzletbezárással egybekötött felújítás nyáron jár a lehető legkevesebb kellemetlenséggel a vásárlók számára. A júliusi, augusztusi hónapokat az is indokolja, hogy ilyenkor rendszerint az időjárás sem hátráltatja a korszerűsítési munkálatok hatékony kivitelezését.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Az ALDI a váci üzlet korszerűsítése során teljeskörű felújítást végez, melynek eredményeképpen megújul többek között a bolt parkolója, kibővül az eladótér, modernizálásra kerül az áruház hűtési és fűtési rendszere, valamint a világítás-, illetve légtechnika is. Az átépítés ideje alatt a váci bolt munkatársai részben szabadságon vannak, részben pedig ideiglenesen más ALDI-üzletekben végzik munkájukat.

Az előzetes tervek szerint az áruházlánc szeptember elején vonzó nyitási ajánlatok és egyéb időszakos akciók kíséretében adja át majd a minden elemében megújult váci üzletet. Természetesen az átadás pontos időpontjával kapcsolatban az ALDI teljeskörűen tájékoztatni fogja a vásárlókat, akiknek ezúton is köszöni a türelmét és megértését – válaszolták a Váci Napló kérdéseire az ALDI-nál. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments