Pályázat az egykori Hattyú étterem bérlésére

Öt éves határozott időtartamra bérbe adja az önkormányzat a városháza alatt található, Eszterházy utca 1. számú 239 négyzetméter alapterületű helyiségcsoportot – áll a város honlapján megjelent hirdetményben. A kiírásban újdonság, hogy az egykori patinás Hattyú étteremnek otthont adó, forgalmas belvárosi környezetben lévő ingatlant már nemcsak vendéglátás, hanem kereskedelem és szolgáltatás céljára is bérbe lehet venni.

A pályázati bérleti díj havi 250.000 forint, ez az áfamentes összeg minden év január 1. napjával az infláció mértékével módosul. A bérlemény fűtési díja 44.882,- Ft/hó + áfa, amely a közüzemi szolgáltató által meghatározott éves árváltozás mértékével változhat év elején.

A pályázaton történő indulás feltétele 250.000 forint biztosíték befizetése a Vác Város Önkormányzat Gazdasági Hivatalának számlájára. Ezt az összeget a nyertes pályázó esetén beszámítják a szerződéskötéshez szükséges, háromhavi bruttó bérleti díjnak megfelelő kaució megfizetésébe, a többi indulónak pedig visszajár.

A pályázat részletes kiírása megtalálható a vac.hu weboldal Pályázatok rovatában július 17-i dátummal. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments