Parkolás: attól, mert nem beszélünk róla, még az probléma marad

Nagyon örülök, hogy a gépkocsik elhelyezésével kapcsolatos írásomra többen is felkapták a fejüket. Ezért írtam. Szeretném azonban leszögezni, hogy nem kezdeményeztem a parkoló autók kitiltását sem a közterületekről, sem a járda és az utak közti zöldsávról. Egyszerűen csak leírtam, hogy mi a helyzet, és felvázoltam, hogy mire kell számítani annak, akinek nem megoldott a parkolás a kerítésen belül.

És ha már megszólítottak, nekem is van gépkocsim, és én sem tartom ördögtől valónak a használatát. Igaz ugyan, hogy ha tehetem, kerékpárral és tömegközlekedéssel járok, mert olcsóbb és egyszerűbb, mint gépkocsival gyök kettővel cammogni a dugóban, utána meg idegesen parkolót keresni, és sokat fizetni érte. Sőt, én is éltem a “toronyházban”, ami körül parkolni csak ritkán volt hely, különösen, miután nyílt egy dohánybolt és a körülötte lévő parkolóhelyeket lezárták, hogy a kihelyezett hordók mellett állva nyugodtan cigizhessenek, iszogathassanak a kuncsaftok.


Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments