Részletek derültek ki a vasárnap tragikus körülmények között elhunyt 17 éves váci focista balesetéről

Ahogyan azt tegnap lapunk is megírta, a Vác VLSE utánpótláskorú labdarúgója, a 17 éves Bálint Gergő, vasárnap autóbalesetben elhunyt. A BudaPestkornyeke.hu beszámolt a baleset részleteiről: „A játékos a kocsijával hazafelé tartott vasárnap déltájban, amikor lesodródott az útról a Nógrád megyei Diósjenő közelében a 2-es főútról, majd fának csapódott. A baleset helyszínére nem sokkal az ütközés után érkező, a mentőket értesítő szemtanú szerint több autós elmulasztotta a segítségnyújtást”.

„A sofőr beszorult a járműbe… Az egységek feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították és kiemelték, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A gépkocsivezetőt már nem tudták megmenteni, a helyszínen életét vesztette” – írta a katasztrófavédelem.

A Blikk.hu pedig leközölte a fiú csapattársának és barátjának, a 18 éves Kakuk Eriknek szavait: „Nagyon jó barát volt, akire bármikor lehetett számítani. Ha arra volt szükség, vidám hangulatot teremtett az öltözőben, az ő zenéit hallgattuk, hogy felpörögjünk a meccsek előtt, ha kellett, beszédet mondott. Mindig mellettem volt, bátorított, segített. Kilencévesen lettünk barátok, a kezdetektől csapattársak voltunk. A tragédia napján beszéltem vele, nem is tudok mit mondani… Nyugodj békében, drága barátom!”. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments