Szerdáig még zárva a Gödöllői út Máriaudvar felé vezető szakasza

A 71-es számú, Budapest – Vác – Veresegyház közötti villamosított vasútvonal Vác, Máriaudvar MÁV megállóhely csapórudak közötti útátjáró átépítése miatt teljes útzár van érvényben július 4-től július 8-ig, szerda reggel hat óráig.

„Vácon lezárásra került egy nagy forgalmú közlekedési csomópont, ezért nagyon megnövekedett a Jégvirág utca forgalma. Mivel ez az utca kőszórásos, így óriási lett a porterhelés. Kérésemre a Váci Önkéntes Tűzoltók vállalták, hogy naponta többször végiglocsolják az utcát, a közterületfelügyelet munkatársai pedig figyelmeztetik a gyorshajókat” – írta Kiss Zsolt alpolgármester, a körzet képviselője.

Az útzár alatt az érintett MÁV és Volánbusz járatok a kifüggesztett ideiglenes menetrendek szerint közlekednek. A kimaradó járatok miatt a Gödöllői út Szent László út (2. sz. főút) – Csatamező buszmegálló (Tungsram raktár) között – a mellékelt menetrend szerinti – ideiglenes körjárat közlekedik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Az útátjáró átépítése fontos és régóta várt fejlesztés, a kivitelezés időszakára kérem szíves megértésüket és türelmüket – kéri az alpolgármester. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments